Контакти

 

Град:  Скопје
Земја: Македонија
Улица: Даме Груев 7 - Градски зид
 
мобилен:   (++ 389) 70 22 70 55
мобилен:   (++ 389) 70 33 78 87
тел/факс:  (++ 389)  2 3 222 437
е-mail: contact@metropoliten.com.mk
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype