AGIONISSI RESORT 4*

AGIONISSI RESORT 4* 
Amouliani 

Цени за СОБА|Дневно|ПОЛУПАНСИОН|€

 5

 5

 5

 5

Тип на соба

Услуга

Сместување

30.04.16-14.06.16

15.06.16-14.07.16

15.07.16-28.08.16

29.08.16-30.09.16

Family GV

HB

2Ad

169

252

364

252

Family GV

HB

2Ad+1ad

169

252

364

252

Family GV

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

169

252

364

252

Family GV

HB

2Ad+1ad+1ch(2-13)

169

252

364

252

Family GV

HB

2Ad+1ch(0-1)

169

252

364

252

Family GV

HB

2Ad+1ch(2-13)

169

252

364

252

Family GV

HB

2Ad+2ch(0-1)

169

252

364

252

Family GV

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

169

252

364

252

Family GV

HB

2Ad+2ch(2-13)

169

252

364

252

DBL - Sea View

HB

2Ad

69

102

147

102

DBL - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-1)

69

102

147

102

Цени за СОБА|Дневно|ПOЛН ПАНСИОН|€

Family GV

FB

2Ad

203

286

398

286

Family GV

FB

2Ad+1ad

219

303

415

303

Family GV

FB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

219

303

415

303

Family GV

FB

2Ad+1ad+1ch(2-13)

219

303

415

303

Family GV

FB

2Ad+1ch(0-1)

203

286

398

286

Family GV

FB

2Ad+1ch(2-13)

203

286

398

286

Family GV

FB

2Ad+2ch(0-1)

203

286

398

286

Family GV

FB

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

203

286

398

286

Family GV

FB

2Ad+2ch(2-13)

219

303

415

303

DBL - Sea View

FB

2Ad

102

136

181

136

DBL - Sea View

FB

2Ad+1ch(0-1)

102

136

181

136

 
УСЛОВИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА:

·         Цените во табелата се изразени во Евра и се однесуваат по СОБА,дневно;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е валидна само со уплата на аконтација во висина од 40% од вкупната сума на аранжманот;

ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

·         3-7 дена пред почеток на аранжманот се задржува сума во износ за 3 ноќевања ;

·         7-14 дена пред почеток на аранжманот се наплатува 50 % од вкупната сума ;

·         0-4 дена пред почеток на аранжманот се наплатува 100% од сумата или се задржува целата наплатена сума ;

 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype