LESSE HOTEL 4 *

Hanioti

ЦЕНА ЗА СОБА|ДНЕВНО|Ноќевање со Појадок|ПОЛУПАНСИОН

 5

 5

 5

 5

 5

 5

Тип на соба

Услуга

Сместување

01.06.16-30.06.16

01.07.16-31.07.16

01.08.16-20.08.16

21.08.16-31.08.16

01.09.16-30.09.16

01.10.16

30.10.16

DBL

НП

2Ad

66

107

126

126

66

53

DBL

НП

2Ad+1ad

90

144

170

170

90

71

DBL

НП

2Ad+1ad+1ch(01)

90

144

170

170

90

71

DBL

НП

2Ad+1ad+1ch(211)

90

144

170

170

90

71

DBL

НП

2Ad+1ch(01)

66

107

126

126

66

53

DBL

НП

2Ad+1ch(211)

66

107

126

126

66

53

DBL

НП

2Ad+2ch(01)

66

107

126

126

66

53

DBL

НП

2Ad+2ch(01)(211)

66

107

126

126

66

53

DBL

НП

2Ad+2ch(211)

83

133

157

157

83

65

Junior Suite  

НП

2Ad

113

137

172

160

118

107

Junior Suite  

НП

2Ad+1ad

113

137

172

160

118

107

Suite Family   

НП

2Ad

151

191

236

225

159

142

Suite Family   

НП

2Ad+1ad

151

191

236

225

159

142

Suite Family   

НП

2Ad+1ad+1ch(011)

151

191

236

225

159

142

Suite Family   

НП

2Ad+1ch(011)

151

191

236

225

159

142

Suite Family   

НП

2Ad+2ad

151

191

236

225

159

142

Suite Family   

НП

2Ad+2ad+1ch(011)

151

191

236

225

159

142

DBL

ПП

2Ad

76

121

142

142

76

70

DBL

ПП

2Ad+1ad

103

163

192

192

103

93

DBL

ПП

2Ad+1ad+1ch(01)

103

163

192

192

103

93

DBL

ПП

2Ad+1ad+1ch(211)

103

163

192

192

103

93

DBL

ПП

2Ad+1ch(01)

76

121

142

142

76

70

DBL

ПП

2Ad+1ch(211)

76

121

142

142

76

70

DBL

ПП

2Ad+2ch(01)

76

121

142

142

76

70

DBL

ПП

2Ad+2ch(01)(211)

76

121

142

142

76

70

DBL

ПП

2Ad+2ch(211)

95

151

177

177

95

86

Junior Suite  

ПП

2Ad

118

146

183

172

125

118

Junior Suite  

ПП

2Ad+1ad

118

146

183

172

125

118

Suite Family   

ПП

2Ad

165

206

254

242

174

165

Suite Family   

ПП

2Ad+1ad

165

206

254

242

174

165

Suite Family   

ПП

2Ad+1ad+1ch(011)

165

206

254

242

174

165

Suite Family   

ПП

2Ad+1ch(011)

165

206

254

242

174

165

Suite Family   

ПП

2Ad+2ad

165

206

254

242

174

165

Suite Family   

ПП

2Ad+2ad+1ch(011)

165

206

254

242

174

165

 

УСЛОВИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА:
·         Цените во табелата се однесуваат ПО СОБА за соодветниот капацитет на сместување на база ПОЛУПАНСИОН;
·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација во износ од 40% од вкупната сума;
·         Ваучер и доплата на аранжманот 10 дена пред поаѓање;
·         Цените во табелата се изразени во Евра плаќање се врши денари по курс 1€ =62,00мкд; 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype