AKRATHOS HOTEL 4*

 
 

Минимум Ноќевања 

 1

 5

 5

 5

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

01.05-31.05

01.06-03.07

04.07-22.08

23.08-30.09

DBL

AL

2Ad

104

166

218

166

DBL

AL

2Ad+1ad

140

224

295

224

DBL

AL

2Ad+1ad+1ch(0-1)

140

224

295

224

DBL

AL

2Ad+1ad+1ch(2-12)

140

224

295

224

DBL

AL

2Ad+1ch(0-1)

104

166

218

166

DBL

AL

2Ad+1ch(2-12)

104

166

218

166

DBL

AL

2Ad+2ch(0-1)

104

166

218

166

DBL

AL

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

104

166

218

166

DBL

AL

2Ad+2ch(2-12)

129

207

273

207

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+1ad+1ch(0-1)

218

298

378

298

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+1ad+1ch(2-12)

218

298

378

298

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+1ad+2ch(0-1)

218

298

378

298

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12)

218

298

378

298

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+1ad+2ch(2-12)

218

298

378

298

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+2ad

236

322

418

322

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+2ad+1ch(0-1)

236

322

418

322

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+2ad+1ch(2-12)

236

322

418

322

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+2ch(0-1)

202

276

338

276

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

202

276

338

276

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+2ch(2-12)

202

276

338

276

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+3ch(0-1)

202

276

338

276

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12)

202

276

338

276

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12)

202

276

338

276

Suite Fam.Exec

AL

2Ad+3ch(2-12)

202

276

338

276

Suite Loft Lux

AL

2Ad

229

310

390

310

Suite Loft Lux

AL

2Ad+1ch(0-5)

229

310

390

310

Suite Loft Lux

AL

2Ad+2ch(0-5)

229

310

390

310

 

Услови за резервација:

·         Цените во табелата се изразени во Евра,за соба на соодветната услуга;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин. 30% од вкупниот износ освен ако не е поинаку наведено;

·         Потврда на резервација во рок од 24часа од уплата на аконтација;

·         Доплата на аранжманот најдоцна 15дена пред терминот на пријавување во капацитетите;

·         За овој ценовник се применуваат Општите услови на патување на ТА Метрополитен Травел;

·         Туристичка такса 0,5-4€ дневно за соба се плаќа на рецепција во хотелот ;

 
 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype