• PDF

AMMON ZEUS 4*,Kalithea

AMMON ZEUS HOTEL 4*
Kalithea
ammonzeusRS
 

 

Минимум ноќевања

 

 

 5

 5

 7

 7

 7

 5

 5

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

25.04-23.05

24.05-17.06

18.06-09.07

10.07-24.07

25.07-15.08

16.08-29.08

30.08-20.09

DBL Deluxe  GV

HB

2Ad

106

138

189

248

272

248

186

DBL Deluxe  GV

HB

2Ad+1ad

133

173

237

309

339

309

233

DBL Deluxe  GV

HB

2Ad+1ch(0-1)

106

138

189

248

272

248

186

DBL Deluxe  GV

HB

2Ad+1ch(2-11)

106

138

189

248

272

248

186

DBL Deluxe  SV

HB

2Ad

117

153

209

276

303

276

207

DBL Deluxe  SV

HB

2Ad+1ad

146

190

262

345

377

345

259

DBL Deluxe  SV

HB

2Ad+1ch(0-1)

117

153

209

276

303

276

207

DBL Deluxe  SV

HB

2Ad+1ch(2-11)

117

153

209

276

303

276

207

Premium Deluxe Room SV

HB

2Ad

134

176

242

317

347

317

238

Premium Deluxe Room SV

HB

2Ad+1ad

167

220

302

396

433

396

297

Premium Deluxe Room SV

HB

2Ad+1ch(0-1)

134

176

242

317

347

317

238

Premium Deluxe Room SV

HB

2Ad+1ch(2-11)

134

176

242

317

347

317

238

Premium Deluxe Room GV

HB

2Ad

123

162

222

288

317

288

217

Premium Deluxe Room GV

HB

2Ad+1ad

154

202

277

360

396

360

272

Premium Deluxe Room GV

HB

2Ad+1ch(0-1)

123

162

222

288

317

288

217

Premium Deluxe Room GV

HB

2Ad+1ch(2-11)

123

162

222

288

317

288

217

 УСЛОВИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА:

·         Цените во табелата се изразени во Евра и се однесуваат ЗА СОБА,дневно;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е валидна само со уплата на аконтација во висина од 40% од вкупната сума на аранжманот;

·         Попустот и поволностите за деца се валидни само при сместување со мин.2 возрасни/платежни лица;

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype