• PDF

HANIOTI MELATHRON 4*

  HANIOTI MELATHRON 4*
Hanioti 
hanioti melathron rs
 
 

Минимум ноќевања

 

 

 3

 3

 3

 5

 3

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

25.04-31.05

01.06-15.06

16.06-15.07

16.07-23.08

24.08-26.09

DBL Economy

HB

2Ad

57

82

100

126

89

DBL Economy

HB

2Ad+1ad

72

102

126

157

112

DBL Economy

HB

2Ad+1ch(0-3)

57

82

100

126

89

DBL Economy

HB

2Ad+1ch(4-11)

65

92

113

142

100

DBL Superior 

HB

2Ad

69

96

119

137

103

DBL Superior 

HB

2Ad+1ad

86

120

148

170

128

DBL Superior 

HB

2Ad+1ch(0-3)

69

96

119

137

103

DBL Superior 

HB

2Ad+1ch(4-11)

77

108

134

154

116

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad

78

109

137

170

120

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad+1ad

97

137

170

214

149

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad+1ad+1ch(0-3)

97

137

170

214

149

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad+1ad+1ch(4-11)

107

150

188

235

165

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad+1ch(0-3)

78

109

137

170

120

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad+1ch(4-11)

88

124

154

193

135

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad+2ad

107

150

188

235

165

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad+2ch(0-3)

78

109

137

170

120

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad+2ch(0-3)(4-11)

88

124

154

193

135

Jun Suite - PV/GV

HB

2Ad+2ch(4-11)

97

137

170

214

149

 
 
Услови за резервација:
 • Цените во табелата се изразени во Евра ЗА СОБА /дневно;
 • Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00мкд;
 • Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин.50% од вкупната сума на аранжманот;
 • Остатокот се доплаќа најдоцна 10дена пред почеток на аранжманот;
Останати услови:
 • Бебешко креветче и фрижидер -Бесплатно;
 • За отказ на резервација:
 • 10-14 дена пред термин – се задржува 3ноќевања;
 •  5-9 дена пред термин – се задржува 50% од сумата;
 • 5-0 дена предтермин –се задржува 100% од сумата;

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

 • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
 • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
 • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype