• PDF

RANAISSANCE RESORT HANIOTI 4*

 

RANAISSANCE RESORT&SPA 4*

Hanioti

renaissance-hanioti-resort 78548

 

ЦЕНА ЗА СОБА|ДНЕВНО|ПОЛУПАНСИОН

 3

 5

 5

 5

 5

 5

Тип на соба

Услуга

Сместување

29.04.16-20.05.16

21.05.16-23.06.16

24.06.16-19.07.16

20.07.16-20.08.16

21.08.16-08.09.16

09.09.16-24.09.16

DBL Sup

ПП

2AD

79

128

141

186

141

128

DBL Sup

ПП

3AD

105

172

191

252

191

172

DBL Sup

ПП

2AD+1ch(0-1)

79

128

141

186

141

128

DBL Sup

ПП

2AD+1ch(2-6)

79

128

141

186

141

128

DBL Sup

ПП

2AD+1ch(7-11)

97

160

176

233

176

160

Family Room

ПП

2AD

79

128

141

186

141

128

Family Room

ПП

3AD

105

172

191

252

191

172

Family Room

ПП

3AD+1ch(0-1)

105

172

191

252

191

172

Family Room

ПП

3AD+1ch(2-6)

105

172

191

252

191

172

Family Room

ПП

3AD+1ch(7-11)

125

204

226

298

226

204

Family Room

ПП

2AD+1ch(0-1)

79

128

141

186

141

128

Family Room

ПП

2AD+1ch(2-6)

79

128

141

186

141

128

Family Room

ПП

2AD+1ch(7-11)

97

160

176

233

176

160

Family Room

ПП

2AD+2ch(0-1)

79

128

141

186

141

128

Family Room

ПП

2AD+2ch(0-6)

79

128

141

186

141

128

Family Room

ПП

2AD+2ch(0-11)

97

160

176

233

176

160

Family Room

ПП

2AD+2ch(2-6)

97

160

176

233

176

160

Family Room

ПП

2AD+2 (0-2)(7-11)

97

160

176

233

176

160

Family Room

ПП

2AD+2ch(7-11)

117

192

211

280

211

192

 
УСЛОВИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА:
·         Цените во табелата се изразени во Евра и се однесуваат ЗА СОБА,дневно;
·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;
·         Резервација е валидна само со уплата на аконтација во висина од 40% од вкупната сума на аранжманот;
·         Попустот и поволностите за деца се валидни само при сместување со мин.2 возрасни/платежни лица;

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype