• PDF

KASSANDRA PALACE 5*

 
KASSANDRA PALACE&SPA 5*
Kriopigi
kassandrapalace
 

Минимум ноќевања

 

 

 3

 3

 3

 3

 3

 3

 3

 3

 3

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

29.04-28.05

29.05-10.06

11.06-20.06

21.06-14.07

15.07-31.07

01.08-24.08

25.08-02.09

03.09-12.09

13.09-19.09

DBL Deluxe  MV

HB

2Ad

76

92

114

148

170

194

170

148

114

DBL Deluxe  MV

HB

2Ad+1ch(0-1)

76

92

114

148

170

194

170

148

114

DBL Deluxe  SV

HB

2Ad

87

114

137

170

194

216

194

170

137

DBL Deluxe  SV

HB

2Ad+1ch(0-1)

87

114

137

170

194

216

194

170

137

DBL Executive  SV

HB

2Ad

107

137

159

194

216

227

216

194

159

DBL Executive  SV

HB

2Ad+1ad

145

185

215

262

292

307

292

262

215

DBL Executive  SV

HB

2Ad+1ch(0-1)

107

137

159

194

216

227

216

194

159

DBL Executive  SV

HB

2Ad+1ch(2-11)

107

137

159

194

216

227

216

194

159

DBL Executive  GV

HB

2Ad

96

126

148

183

205

216

205

183

148

DBL Executive  GV

HB

2Ad+1ad

129

169

200

246

276

292

276

246

200

DBL Executive  GV

HB

2Ad+1ch(0-1)

96

126

148

183

205

216

205

183

148

DBL Executive  GV

HB

2Ad+1ch(2-11)

96

126

148

183

205

216

205

183

148

Suite Deluxe GV

HB

2Ad

126

159

183

216

239

250

239

216

183

Suite Deluxe GV

HB

2Ad+1ad

169

215

246

292

323

337

323

292

246

Suite Deluxe GV

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

169

215

246

292

323

337

323

292

246

Suite Deluxe GV

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

169

215

246

292

323

337

323

292

246

Suite Deluxe GV

HB

2Ad+1ch(0-1)

126

159

183

216

239

250

239

216

183

Suite Deluxe GV

HB

2Ad+1ch(2-11)

126

159

183

216

239

250

239

216

183

Suite Deluxe GV

HB

2Ad+2ad

200

255

292

346

382

400

382

346

292

Suite Deluxe GV

HB

2Ad+2ch(0-1)

126

159

183

216

239

250

239

216

183

Suite Deluxe GV

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

126

159

183

216

239

250

239

216

183

Suite Deluxe GV

HB

2Ad+2ch(2-11)

157

199

227

270

298

313

298

270

227

Suite Deluxe SV

HB

2Ad

137

170

194

227

250

262

250

227

194

Suite Deluxe SV

HB

2Ad+1ad

185

230

262

307

337

353

337

307

262

Suite Deluxe SV

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

185

230

262

307

337

353

337

307

262

Suite Deluxe SV

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

185

230

262

307

337

353

337

307

262

Suite Deluxe SV

HB

2Ad+1ch(0-1)

137

170

194

227

250

262

250

227

194

Suite Deluxe SV

HB

2Ad+1ch(2-11)

137

170

194

227

250

262

250

227

194

Suite Deluxe SV

HB

2Ad+2ad

218

273

309

364

400

418

400

364

309

Suite Deluxe SV

HB

2Ad+2ch(0-1)

137

170

194

227

250

262

250

227

194

Suite Deluxe SV

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

137

170

194

227

250

262

250

227

194

Suite Deluxe SV

HB

2Ad+2ch(2-11)

170

214

242

284

313

327

313

284

242

Suite Family  SV

HB

2Ad

114

148

170

205

227

239

227

205

170

Suite Family  SV

HB

2Ad+1ad

154

200

230

276

307

323

307

276

230

Suite Family  SV

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

154

200

230

276

307

323

307

276

230

Suite Family  SV

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

154

200

230

276

307

323

307

276

230

Suite Family  SV

HB

2Ad+1ch(0-1)

114

148

170

205

227

239

227

205

170

Suite Family  SV

HB

2Ad+1ch(2-11)

114

148

170

205

227

239

227

205

170

Suite Family  SV

HB

2Ad+2ad

183

237

273

327

364

382

364

327

273

Suite Family  SV

HB

2Ad+2ch(0-1)

114

148

170

205

227

239

227

205

170

Suite Family  SV

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

114

148

170

205

227

239

227

205

170

Suite Family  SV

HB

2Ad+2ch(2-11)

143

185

214

256

284

298

284

256

214

 
 УСЛОВИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА:
·         Цените во табелата се изразени во Евра и се однесуваат по СОБА,дневно;
·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;
·         Резервација е валидна само со уплата на аконтација во висина од 40% од вкупната сума на аранжманот;
·         За престој од помалку од 3 ноќевања се доплаќа 8 € /дневно по лице ;
·         Попустите за рана уплата и други попусти се валидни само на база ПОЛУПАНСИОН ;
·         Било какви други попусти НЕ СЕ КОМБИНИРААТ со попустот за рана уплата ;
·         Деца 0-1,99год. Се БЕСПЛАТНО ;
·         Цената на база Ултра се вклучено вклучува користење на затворен базен,фитнес,СПА услуги ;
ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:
·         20-08 дена пред почеток на аранжманот се наплатува 50 % од вкупната сума ;
·         07-0 дена пред почеток на аранжманот се наплатува 100% од сумата или се задржува целата наплатена сума ;
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype