• PDF

ISTION CLUB 5*,N.Potidea

 

ISTION CLUB 5*

Nea Potidea

www.istionclub.gr 

 istion1istion2

istion3istion4

Хотелски содржини: рецепција,A La Carte ресторан,бар,козметички салон,бизнис центар,лифт,фризер,интернет(Wireless),паркинг,ресторан,рум сервис,таверна,базен,детски базен,мини клуб,игралиште за деца,бар покрај базенот; 

Во собите: клима,купатило,бањарки,фен,мини бар,плазма ТВ,сеф,сателитска,телефон; 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК ЛЕТО 2016 

 

Цени во Евра 
за СОБА/дневно
 
минимум ноќевања
 
 
 5
 5
 5
 5
 5
 5
 5
Тип на соба
Услуга
Сместување
28.04.16-20.05.16
21.05.16-13.06.16
14.06.16-22.07.16
23.07.16-27.08.16
28.08.16-09.09.16
10.09.16-27.09.16
28.09.16-31.10.16
DBL
ПП
2ADL
92
136
177
215
177
136
92
DBL
ПП
2ADL+1ADL
123
184
238
290
238
184
123
DBL
ПП
2ADL+1Ch(0-1)
92
136
177
215
177
136
92
DBL
ПП
2ADL+1Ch(2-9)
92
136
177
215
177
136
92
Suite
ПП
2ADL
125
196
246
292
246
196
125
Suite
ПП
2ADL+1ADL
168
264
332
393
332
264
168
Suite
ПП
2ADL+1ADL+1Ch(0-1)
168
264
332
393
332
264
168
Suite
ПП
2ADL+1ADL+1Ch(2-9)
168
264
332
393
332
264
168
Suite
ПП
2ADL+1Ch(0-1)
125
196
246
292
246
196
125
Suite
ПП
2ADL+1Ch(2-9)
125
196
246
292
246
196
125
Suite
ПП
2ADL+2Ch(0-1)
125
196
246
292
246
196
125
Suite
ПП
2ADL+2Ch(0-1)(2-9)
125
196
246
292
246
196
125
Suite
ПП
2ADL+2Ch(2-9)
156
245
307
364
307
245
156
DBL
ULTRA ALL INCL
2ADL
144
189
229
267
229
189
144
DBL
ULTRA ALL INCLTRA ALL INCL
2ADL+1ADL
194
255
309
360
309
255
194
DBL
ULTRA ALL INCL
2ADL+1Ch(0-1)
144
189
229
267
229
189
144
DBL
ULTRA ALL INCL
2ADL+1Ch(2-9)
144
189
229
267
229
189
144
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL
177
248
298
344
298
248
177
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1ADL
238
335
403
464
403
335
238
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1ADL+1Ch(0-1)
238
335
403
464
403
335
238
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1ADL+1Ch(2-9)
238
335
403
464
403
335
238
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1Ch(0-1)
177
248
298
344
298
248
177
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1Ch(2-9)
177
248
298
344
298
248
177
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+2Ch(0-1)
177
248
298
344
298
248
177
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+2Ch(0-1)(2-9)
177
248
298
344
298
248
177
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+2Ch(2-9)
220
310
373
429
373
310
220

 

ЦЕНОВНИК СО ВКЛУЧЕН ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.04.2016г.

Цени во Евра 
за СОБА/дневно
 
минимум ноќевања
 
 
 5
 5
 5
 5
 5
 5
 5
Тип на соба
Услуга
Сместување
28.04.16
20.05.16
21.05.16
13.06.16
14.06.16
22.07.16
23.07.16
27.08.16
28.08.16
09.09.16
10.09.16
27.09.16
28.09.16
31.10.16
DBL
ПП
2ADL
83
123
159
194
159
123
83
DBL
ПП
2ADL+1ADL
110
166
215
262
215
166
110
DBL
ПП
2ADL+1Ch(0-1)
83
123
159
194
159
123
83
DBL
ПП
2ADL+1Ch(2-9)
83
123
159
194
159
123
83
Suite
ПП
2ADL
113
176
222
262
222
176
113
Suite
ПП
2ADL+1ADL
152
238
298
354
298
238
152
Suite
ПП
2ADL+1ADL+1Ch(0-1)
152
238
298
354
298
238
152
Suite
ПП
2ADL+1ADL+1Ch(2-9)
152
238
298
354
298
238
152
Suite
ПП
2ADL+1Ch(0-1)
113
176
222
262
222
176
113
Suite
ПП
2ADL+1Ch(2-9)
113
176
222
262
222
176
113
Suite
ПП
2ADL+2Ch(0-1)
113
176
222
262
222
176
113
Suite
ПП
2ADL+2Ch(0-1)(2-9)
113
176
222
262
222
176
113
Suite
ПП
2ADL+2Ch(2-9)
140
220
276
327
276
220
140
DBL
ULTRA ALL INCL
2ADL
129
170
206
240
206
170
129
DBL
ULTRA ALL INCL
2ADL+1ADL
175
229
278
325
278
229
175
DBL
ULTRA ALL INCL
2ADL+1Ch(0-1)
129
170
206
240
206
170
129
DBL
ULTRA ALL INCL
2ADL+1Ch(2-9)
129
170
206
240
206
170
129
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL
159
224
268
309
268
224
159
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1ADL
215
302
363
417
363
302
215
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1ADL+1Ch(0-1)
215
302
363
417
363
302
215
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1ADL+1Ch(2-9)
215
302
363
417
363
302
215
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1Ch(0-1)
159
224
268
309
268
224
159
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+1Ch(2-9)
159
224
268
309
268
224
159
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+2Ch(0-1)
159
224
268
309
268
224
159
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+2Ch(0-1)(2-9)
159
224
268
309
268
224
159
Suite
ULTRA ALL INCL
2ADL+2Ch(2-9)
199
279
335
386
335
279
199
 
 
· Цените во табелата се изразени во Евра и се однесуваат за СОБА,дневно;
· Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62 мкд;
· Резервација е валидна само со уплата на аконтација во висина од 40% од вкупната сума на аранжманот;
· Попустот и поволностите за деца се валидни само при сместување со мин.2 возрасни/платежни лица;
 

 

 

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype