• PDF

HANIOTI PALACE 4*,Hanioti

 

HANIOTI PALACE 4*

Hanioti

www.hanioti-palace.gr  

 haniotipalace

ЦЕНИ ЗА СОБА/ДНЕВНО/ПОЛУПАНСИОН 

 

Тип на соба

Услуга

Капацитет

27/04-31/05
01/10-11/10

01/06-12/06
16/09-30/09

13/06-30/06
16/09-30/09

01/07-20/07
21/08-31/08

21/07-20/08

Двокреветна приземје

ПП

2 Возрасни

53 €

62

76 €

82

102 €

Двокреветна приземје

ПП

3 Возрасни

69 €

82

102 €

110 €

139 €

Двокреветна приземје

ПП

2Воз+1Дете(2-5.99)

53 €

62

76 €

82

102 €

Двокреветна приземје

ПП

2Воз+1Дете(6-12.99)

64 €

75 €

94 €

104 €

129 €

Двокреветна кат

ПП

2 Возрасни

59 €

70 €

84 €

90 €

110 €

Двокреветна кат

ПП

3 Возрасни

79 €

95 €

115 €

124 €

150 €

Двокреветна кат

ПП

2Воз+1Дете(2-5.99)

59 €

70 €

84 €

90 €

110 €

Двокреветна кат

ПП

2Воз+1Дете(6-12.99)

72 €

88 €

105 €

115 €

139 €

 Услови за резервација:

Цените во табелата се изразени во Евра ЗА СОБА /дневно;

Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00мкд;

Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин.50% од вкупната сума на аранжманот;

Остатокот се доплаќа најдоцна 10дена пред почеток на аранжманот;

Останати услови:

Бебешко креветче и фрижидер -Бесплатно;

За отказ на резервација:

10-14 дена пред термин – се задржува 3ноќевања;

 5-9 дена пред термин – се задржува 50% од сумата;

5-0 дена предтермин –се задржува 100% од сумата;

 

 

 

 

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype