• PDF

ALEXANDER THE GREAT4*,Kriopigi

 

ALEXANDER THE GREAT 4*

Kriopigi

www.papcorp.gr 

ALEXTHEGREAT

 

Минимум ноќевања

ЦЕНА ЗА СОБА ДНЕВНО ЕУР

 3

 5

 5

 5

 3

Тип на соба

Услуга

Сместување

28.04

31.05

01.06

14.07

15.07

28.08

29.08

19.09

20.09

31.10

DBL GV

HB

2Ad

72

126

150

126

72

DBL GV

HB

2Ad+1ch(0-1)

72

126

150

126

72

DBL GV

HB

2Ad+1ch(2-13)

72

126

150

126

72

DBL SV

HB

2Ad

76

144

175

144

76

DBL SV

HB

2Ad+1ch(0-1)

76

144

175

144

76

DBL SV

HB

2Ad+1ch(2-13)

76

144

175

144

76

DBL GV

FB

2Ad

108

163

187

163

108

DBL GV

FB

2Ad+1ch(0-1)

108

163

187

163

108

DBL GV

FB

2Ad+1ch(2-13)

108

163

187

163

108

DBL SV

FB

2Ad

114

182

213

182

114

DBL SV

FB

2Ad+1ch(0-1)

114

182

213

182

114

DBL SV

FB

2Ad+1ch(2-13)

114

182

213

182

114

 
 
УСЛОВИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА:
·         Цените во табелата се изразени во Евра и се однесуваат за СОБА,дневно;
·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;
·         Резервација е валидна само со уплата на аконтација во висина од 40% од вкупната сума на аранжманот;
·         Попустот и поволностите за деца се валидни само при сместување со мин.2 возрасни/платежни лица;

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype