• PDF

ALKION HOTEL 4*,Kriopigi

ALKION HOTEL 4*

Kriopigi

http://www.alkion-hotel.com/en/ 

alkion

ЦЕНИ ЗА СОБА|дневно|Евра

Тип на соба

Услуга

Сместување

01.05

05.06

06.06

30.06

01.07

16.07

17.07

28.08

29.08

15.09

16.09

30.09

Студио п.базен/море

BB

55

72

94

117

94

72

Студио п.базен/море

BB

64

80

102

125

102

80

Студио п.базен/море

BB

2в+1д(0-1)

55

72

94

117

94

72

Студио п.базен/море

BB

2в+1д(2-11)

61

76

98

121

98

76

Студио Sup. п.базен/море

BB

72

117

128

151

128

117

Студио Sup. п.базен/море

BB

80

125

136

159

136

125

Студио Sup. п.базен/море

BB

3в+1д(0-1)

80

125

136

159

136

125

Студио Sup. п.базен/море

BB

3в+1д(2-11)

84

129

140

163

140

129

Студио Sup. п.базен/море

BB

2в+1д(0-1)

72

117

128

151

128

117

Студио Sup. п.базен/море

BB

2в+1д(2-11)

76

121

132

155

132

121

Студио Sup. п.базен/море

BB

2в+2д(0-1)

72

117

128

151

128

117

Студио Sup. п.базен/море

BB

2в+2д(0-1)(2-11)

76

121

132

155

132

121

Студио Sup. п.базен/море

BB

2в+2д(2-11)

81

126

137

160

137

126

SuiteFamily п.базен/море

BB

94

128

162

191

162

128

SuiteFamily п.базен/море

BB

102

136

171

198

171

136

SuiteFamily п.базен/море

BB

3в+1д(0-1)

102

136

171

198

171

136

SuiteFamily п.базен/море

BB

3в+1д(2-11)

106

140

175

203

175

140

SuiteFamily п.базен/море

BB

3в+2д(0-1)

102

136

171

198

171

136

SuiteFamily п.базен/море

BB

3в+2д(0-1)(2-11)

106

140

175

203

175

140

SuiteFamily п.базен/море

BB

3в+2д(2-11)

110

144

180

207

180

144

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+1д(0-1)

94

128

162

191

162

128

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+1д(2-11)

98

132

166

195

166

132

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+2в

109

143

179

206

179

143

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+2в+1д(0-1)

109

143

179

206

179

143

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+2в+1д(2-11)

115

148

183

210

183

148

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+2д(0-1)

94

128

162

191

162

128

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+2д(0-1)(2-11)

98

132

166

195

166

132

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+2д(2-11)

103

137

172

199

172

137

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+3д(0-1)

94

128

162

191

162

128

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+3д(0-1)(0-1)(2-11)

98

132

166

195

166

132

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+3д(0-1)(2-11)(2-11)

103

137

172

199

172

137

SuiteFamily п.базен/море

BB

2в+3д(2-11)

107

141

176

204

176

141

 
 УСЛОВИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА:

·         Цените во табелата се изразени во Евра и се однесуваат За СОБА ,дневно;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е валидна само со уплата на аконтација во висина од 40% од вкупната сума на аранжманот;

·         Попустот и поволностите за деца се валидни само при сместување со мин.2 возрасни/платежни лица;

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype