• PDF

IRIS HOTEL 3*

 
IRIS HOTEL 3*
Siviri

Минимум ноќевања 

 1

 1

 1

 3

 1

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

14.05-22.05

23.05-07.06

08.06-06.07

07.07-24.08

25.08-15.09

DBL

HB

2Ad

45

59

85

98

85

DBL

HB

3Ad

61

79

114

132

114

DBL

HB

2Ad+1ch(0-1)

45

59

85

98

85

DBL

HB

2Ad+1ch(2-9)

45

59

85

98

85

Quadruple

HB

3Ad+1ch(2-9)

61

79

114

132

114

Quadruple

HB

2Ad+2ch(2-9)

57

74

106

123

106

DBL

AL

2Ad

75

88

112

124

112

DBL

AL

3Ad

100

118

150

168

150

DBL

AL

2Ad+1ch(0-1)

75

88

112

124

112

DBL

AL

2Ad+1ch(2-9)

75

88

112

124

112

Quadruple

AL

3Ad+1ch(2-9)

100

118

150

168

150

Quadruple

AL

2Ad+2ch(2-9)

93

109

139

156

139

Услови за резервација:

·         Цените во табелата се изразени во Евра,за соба на соодветната услуга;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин. 30% од вкупниот износ освен ако не е поинаку наведено;

·         Потврда на резервација во рок од 24часа од уплата на аконтација;

·         Доплата на аранжманот најдоцна 15дена пред терминот на пријавување во капацитетите;

·         За овој ценовник се применуваат Општите услови на патување на ТА Метрополитен Травел;

·         Туристичка такса 0,5-4€ дневно за соба се плаќа на рецепција во хотелот ;

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype