GREEN LIFE&SPA 4*(ТОП ПОНУДА)

Аплицирајте за вашата Метрополитен клуб картичка !!!

zimafbeb

 

Услови за користење на МЕТРОПОЛИТЕН КЛУБ КАРТИЧКА :

 

Како да аплицирате ?

 • -       За апликација и користење на поволностите од Метрополитен Клуб картичката потребно е минимум една предходно користена услуга од нашата агенција ;
 • -       Со пополнување на апликацијата,при достава на Вашите лични податоци,треба да знаете дека истите ќе се користат само за евиденција на клиентот,и нема да се употребат или обработуваат за други намени ;
 • -       Достава од копија на личен документ од апликантот,заедно со апликацијата за во досие е задолжителна;
 • -       Изјава за лични податоци потпишана од апликантот е задолжителна ;
 • -       Вашите податоци од оваа апликација,се строго  чувана тајна,и се комплетно заштитени од нивна дистибуција или злоупотреба ;
 • Изготвувањето на Метрополитен Клуб картичката трае максимум 30 (триесет) дена од денот на пополнување и поднесување на Вашата апликација во нашето продажно место ;
 • -       За подигнување на картичката,ќе бидете известени по телефон или е-маил ;
 • -       Метрополитен Клуб картичката се издава БЕСПЛАТНО и се подига лично  ;

 

Клуб картичката ги содржи следните податоци :

 • -       Број на картичка ;
 • -       Датум на важност ;
 • -       Податоци за агенцијата и контакти ;
 • -       Име и презиме на корисникот;

Кои се поволностите кои ги нуди Метрополитен Клуб Картичката ?

 • -       7 % Попуст на Хотелско сместување кај хотели кои не се на попуст  а се објавени во ценовник на ТА МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ Доо (важи за сите хотелски капацитети и периоди со кои располагаме);
 • -       10 Попуст на Ticket Service Charge услугата при купување на Авионски Билет ;
 • -       Приоритет при потврдување на резервации(доколку расположливоста на места дозволува) ;
 • -       7 % попуст на Rent a Car услуга ;
 • -       Бесплатно патничко здравствено осигурување за период во рамките на аранжманот ;
 • -        Бесплатен ВИП трансфер до аеродром за патници во Бизнис и Прва класа ;
 • -       Приоритет на листа на чекање ;
 • -       Приоритетно известување за најновите понуди со дополнителен попуст и резервација на истите;
 • -       Дополнителни бенефиции при одложено плаќање со VISA на стопанска банка до 12рати без камата ;
 • -       Дополнителни бенефиции на нашите најлојални клиенти ,односно кај најмногу реализирани услуги ;
 • -       Дополнителни попусти во ресторани ,кафе барови,продавници,фитнес и СПА центри,стоматолошки ординации ; (побарајте листа на нашите партнери) ;

Како се користи Метрополитен Клуб картичката :

 • -       Се издава на основ на поднесена апликација ;
 • -       Може да ја користи само членот и потесното семејство предходно утврдени во апликацијата ;
 • -       Картичката односно сите бенефиции од неа не се пренесуваат на трети лица ;
 • -       При резервација на услугата или користење на попуст задолжително се покажува картичката како и документ за идентификација ;
 • -       Доколку документот приложен за идентификација се разликува од податоците внесени во апликацијата,поволностите од картичката не се валидни ;
 • -       Попустот со клуб картичка не е валиден на аранжманите кои ТА Метрополитен Травел ги посредува преку другите партнери ;
 • -       Попустите се однесуваат на вкупната цена  на одередената услуга само за корисникот на картичка ;
 • -       Името на носителот на резервација задолжително мора да соодветствува со името на носителот на апликацијата(важи и се однесува на сите типови слуги)  ;

 

Важна напомена :

Метрополитен Клуб Картичката не е кредитна картичка ;

Злоупотреба на истата е казниво со закон ;

Банкарските провизии при уплата не се вклучени во попустите ;

Се остварува само еден (1) попуст по услуга ;

За корисниците на услуги со Метрополитен Клуб Картичка важат општите услови за патување на ТА МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ доо како и условите опишани за секоја услуга;

Попустите со оваа картичка не важат  за промотивни пакети или услуги кои се веќе со објавен попуст ;

 

Попустите со Метрополитен Клуб картичката не важат за резервации направени ONLINE!

 

Контакт на тел: 02/3 222-437 или пополнете формулар во нашата агенција.

 

 

 

 

 

 

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

 • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
 • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
 • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype