• PDF

KASSANDRA MARE 3*

KASSANDRA MARE 3*
Nea Potidea
 

Минимум ноќевања 

 1

 3

 3

 3

 3

 3

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

01.05-31.05

01.06-30.06

01.07-31.07

01.08-20.08

21.08-31.08

01.09-24.09

DBLStandard

HB

2Ad

47

63

77

95

77

63

DBLStandard

HB

3Ad

63

85

103

127

103

85

DBLStandard

HB

2Ad+1ch(8-11)

47

63

77

95

77

63

DBLStandard

HB

2Ad+2ch(8-11)

58

78

96

118

96

78

DBL Superior

HB

2Ad

58

81

90

111

90

81

DBL Superior

HB

3Ad

78

109

122

150

122

109

DBL Superior

HB

2Ad+1ch(8-11)

58

81

90

111

90

81

DBL Superior

HB

2Ad+2ch(8-11)

72

102

113

139

113

102

DBL Deluxe GV

HB

2Ad

93

127

196

242

196

127

Suite

HB

2Ad

93

139

176

212

176

139

Suite

HB

3Ad

125

187

236

286

236

187

Suite

HB

3Ad+1ch(8-11)

125

187

236

286

236

187

Suite

HB

2Ad+1ch(8-11)

93

139

176

212

176

139

Suite

HB

2Ad+2ch(8-11)

115

172

218

265

218

172

DBL Deluxe SV

HB

2Ad

104

139

213

276

213

139

Услови за резервација:

·         Цените во табелата се изразени во Евра,за соба на соодветната услуга;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин. 30% од вкупниот износ освен ако не е поинаку наведено;

·         Потврда на резервација во рок од 24часа од уплата на аконтација;

·         Доплата на аранжманот најдоцна 15дена пред терминот на пријавување во капацитетите;

·         За овој ценовник се применуваат Општите услови на патување на ТА Метрополитен Травел;

·         Туристичка такса 0,5-4€ дневно за соба се плаќа на рецепција во хотелот ; 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype