• PDF

AQUA MARE BOMO CLUB 3*

AQUA MARE SEASIDE3*

Nea Kalikratia 

Минимум ноќевања 

 1

 1

 3

 3

 1

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

01.05-31.05

01.06-09.07

10.07-31.08

01.09-10.09

11.09-30.09

DBL

BB

2Ad

42

59

78

74

59

DBL

BB

2Ad+1ch(0-1)

42

59

78

74

59

DBL

BB

2Ad+1ch(2-11)

48

68

89

84

68

TRPL

BB

3Ad

50

69

98

92

69

TRPL

BB

3Ad+1ch(0-1)

50

69

98

92

69

QDRPL

BB

4Ad

54

78

116

107

78

Junior Suite GV

BB

2Ad

51

71

95

88

71

Junior Suite GV

BB

3Ad

65

88

118

109

88

Junior Suite GV

BB

2Ad+1ch(0-1)

51

71

95

88

71

Junior Suite GV

BB

2Ad+1ch(2-11)

51

71

95

88

71

Junior Suite GV

BB

2Ad+2ch(0-1)

51

71

95

88

71

Junior Suite GV

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

51

71

95

88

71

Junior Suite GV

BB

2Ad+2ch(2-11)

59

81

108

100

81

DBL

HB

2Ad

66

88

107

97

83

DBL

HB

2Ad+1ch(0-1)

66

88

107

97

83

DBL

HB

2Ad+1ch(2-11)

78

104

125

114

97

TRPL

HB

3Ad

86

113

142

127

106

TRPL

HB

3Ad+1ch(0-1)

86

113

142

127

106

QDRPL

HB

4Ad

102

135

175

154

126

Junior Suite GV

HB

2Ad

76

99

124

112

95

Junior Suite GV

HB

3Ad

100

132

161

145

124

Junior Suite GV

HB

2Ad+1ch(0-1)

76

99

124

112

95

Junior Suite GV

HB

2Ad+1ch(2-11)

81

107

131

117

100

Junior Suite GV

HB

2Ad+2ch(0-1)

76

99

124

112

95

Junior Suite GV

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

81

107

131

117

100

Junior Suite GV

HB

2Ad+2ch(2-11)

95

124

152

136

117

Услови за резервација:

·         Цените во табелата се изразени во Евра,за соба на соодветната услуга;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин. 30% од вкупниот износ освен ако не е поинаку наведено;

·         Потврда на резервација во рок од 24часа од уплата на аконтација;

·         Доплата на аранжманот најдоцна 15дена пред терминот на пријавување во капацитетите;

·         За овој ценовник се применуваат Општите услови на патување на ТА Метрополитен Травел;

 

·         Туристичка такса 0,5-4€ дневно за соба се плаќа на рецепција во хотелот ;

 

 

 

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype