• PDF

SUNRISE AMOULIANI 3*

SUNRISE HOTEL 2*+
Amouliani 
 

Минимум ноќевања 

 2

 2

 3

 2

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

01.05-14.06

16.06-06.07

07.07-09.09

10.09-17.09

DBL

BB

2Ad

53

66

77

66

DBL

BB

3Ad

71

86

102

86

DBL

BB

2Ad+1ch(0-5)

53

66

77

66

DBL

BB

2Ad+1ch(6-13)

67

81

96

81

DBL Superior

BB

2Ad

63

75

86

75

DBL Superior

BB

3Ad

83

98

114

98

DBL Superior

BB

2Ad+1ch(0-5)

63

75

86

75

DBL Superior

BB

2Ad+1ch(6-13)

78

93

107

93

 

Услови за резервација:

·         Цените во табелата се изразени во Евра,за соба на соодветната услуга;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин. 30% од вкупниот износ освен ако не е поинаку наведено;

·         Потврда на резервација во рок од 24часа од уплата на аконтација;

·         Доплата на аранжманот најдоцна 15дена пред терминот на пријавување во капацитетите;

·         За овој ценовник се применуваат Општите услови на патување на ТА Метрополитен Травел;

 

·         Туристичка такса 0,5-4€ дневно за соба се плаќа на рецепција во хотелот ;

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype