• PDF

SITHONIA BEACH 4*+

SITHONIA BEACH THALASSO SPA 4*+ 
Porto Carras 

Минимум ноќевања

 1

 1

 2

 2

 2

 5

 2

 2

 2

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

28.04-18.05

19.05-15.06

16.06-29.06

30.06-13.07

14.07-27.07

28.07-19.08

20.08-02.09

03.09-16.09

17.09-30.09

DBL Superior GV

AL

2Ad

115

130

152

174

200

229

200

174

152

DBL Superior GV

AL

2Ad+1ad

158

179

207

239

275

315

275

239

207

DBL Superior GV

AL

2Ad+1ch(0-11)

115

130

152

174

200

229

200

174

152

DBL Superior SSV

AL

2Ad

127

144

167

192

219

253

219

192

167

DBL Superior SSV

AL

2Ad+1ad

174

197

229

263

300

347

300

263

229

DBL Superior SSV

AL

2Ad+1ch(0-11)

127

144

167

192

219

253

219

192

167

DBL Superior SV

AL

2Ad

138

159

183

210

243

278

243

210

183

DBL Superior SV

AL

2Ad+1ad

189

219

252

289

333

383

333

289

252

DBL Superior SV

AL

2Ad+1ch(0-11)

138

159

183

210

243

278

243

210

183

Family Superior GV

AL

2Ad+1ad

217

249

287

328

378

434

378

328

287

Family Superior GV

AL

2Ad+1ad+1ch(0-11)

217

249

287

328

378

434

378

328

287

Family Superior GV

AL

2Ad+1ch(0-11)

158

182

209

239

275

316

275

239

209

Family Superior GV

AL

2Ad+2ch(0-11)

158

182

209

239

275

316

275

239

209

Family Superior SSV

AL

2Ad+1ad

225

262

300

345

396

456

396

345

300

Family Superior SSV

AL

2Ad+1ad+1ch(0-11)

225

262

300

345

396

456

396

345

300

Family Superior SSV

AL

2Ad+1ch(0-11)

164

190

219

250

288

332

288

250

219

Family Superior SSV

AL

2Ad+2ch(0-11)

164

190

219

250

288

332

288

250

219

Family Superior SV

AL

2Ad+1ad

237

273

315

360

416

476

416

360

315

Family Superior SV

AL

2Ad+1ad+1ch(0-11)

237

273

315

360

416

476

416

360

315

Family Superior SV

AL

2Ad+1ch(0-11)

173

199

229

263

303

346

303

263

229

Family Superior SV

AL

2Ad+2ch(0-11)

173

199

229

263

303

346

303

263

229

Junior Suite GV

AL

2Ad

144

164

188

217

249

287

249

217

188

Junior Suite GV

AL

2Ad+1ad

197

225

259

299

343

394

343

299

259

Junior Suite GV

AL

2Ad+1ad+1ch(0-11)

197

225

259

299

343

394

343

299

259

Junior Suite GV

AL

2Ad+1ch(0-11)

144

164

188

217

249

287

249

217

188

Junior Suite GV

AL

2Ad+2ch(0-11)

144

164

188

217

249

287

249

217

188

Услови за резервација:

·         Цените во табелата се изразени во Евра,за соба на соодветната услуга;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин. 30% од вкупниот износ освен ако не е поинаку наведено;

·         Потврда на резервација во рок од 24часа од уплата на аконтација;

·         Доплата на аранжманот најдоцна 15дена пред терминот на пријавување во капацитетите;

·         За овој ценовник се применуваат Општите услови на патување на ТА Метрополитен Травел;

·         Туристичка такса 0,5-4€ дневно за соба се плаќа на рецепција во хотелот ;

 
 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype