• PDF

POSSIDI HOLIDAYS 5*

POSSIDI HOLIDAYS 5*
 
 
 
 
 
 

Минимум ноќевања  

 3

 4

 5

 6

 6

 5

 5

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

27.04-24.05

25.05-14.06

15.06-03.07

04.07-17.07

18.07-25.08

26.08-08.09

09.09-19.09

DBL MV

HB

2Ad

112

134

149

167

189

167

149

DBL MV

HB

2Ad+1ad

150

180

202

226

256

226

202

DBL MV

HB

2Ad+1ch(0-5)

112

134

149

167

189

167

149

DBL MV

HB

2Ad+1ch(6-11)

128

154

173

193

218

193

173

DBL SV

HB

2Ad

123

145

167

178

200

178

167

DBL SV

HB

2Ad+1ad

166

196

226

240

270

240

226

DBL SV

HB

2Ad+1ch(0-5)

123

145

167

178

200

178

167

DBL SV

HB

2Ad+1ch(6-11)

142

167

193

205

230

205

193

DBL superior SV

HB

2Ad

134

156

189

200

220

200

189

DBL superior SV

HB

2Ad+1ad

180

210

256

270

298

270

256

DBL superior SV

HB

2Ad+1ch(0-5)

134

156

189

200

220

200

189

DBL superior SV

HB

2Ad+1ch(6-11)

154

179

218

230

254

230

218

Family MV

HB

2Ad

200

223

239

250

262

250

239

Family MV

HB

2Ad+1ad

200

223

239

250

262

250

239

Family MV

HB

2Ad+1ad+1ch(0-5)

200

223

239

250

262

250

239

Family MV

HB

2Ad+1ad+1ch(6-11)

200

223

239

250

262

250

239

Family MV

HB

2Ad+1ch(0-5)

200

223

239

250

262

250

239

Family MV

HB

2Ad+1ch(6-11)

200

223

239

250

262

250

239

Family MV

HB

2Ad+2ch(0-5)

200

223

239

250

262

250

239

Family MV

HB

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

200

223

239

250

262

250

239

Family MV

HB

2Ad+2ch(6-11)

200

223

239

250

262

250

239

Family SV

HB

2Ad

212

234

250

262

273

262

250

Family SV

HB

2Ad+1ad

212

234

250

262

273

262

250

Family SV

HB

2Ad+1ad+1ch(0-5)

212

234

250

262

273

262

250

Family SV

HB

2Ad+1ad+1ch(6-11)

212

234

250

262

273

262

250

Family SV

HB

2Ad+1ch(0-5)

212

234

250

262

273

262

250

Family SV

HB

2Ad+1ch(6-11)

212

234

250

262

273

262

250

Family SV

HB

2Ad+2ch(0-5)

212

234

250

262

273

262

250

Family SV

HB

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

212

234

250

262

273

262

250

Family SV

HB

2Ad+2ch(6-11)

212

234

250

262

273

262

250

 
·         Цените во тебелата се изразени во Евра за СОБА.дневно на соодветната услуга;
 
·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00мкд;
 
·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин.40% од вкупната сума;
 
·         Доплата на аранжманот најдоцна 15дена пред терминот на поаѓање;
 
·         Превоз: Сопствен ;
 
·         Доплата за превоз Скопје-Халкидики 40€ повратен|Секоја Сабота/Недела; 
 

 

 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype