• PDF

Potidea Palace4*+

Индекс на артикл
Potidea Palace4*+
Ценовник
Сите страници

naslovna katalog

-30% до 30.04.2018


 

Минимум ноќевања

Цена за СОБА|Дневно|Евра

 5

 5

 5

 5

 5

Тип на соба

Усл

Сместување

01.06.18-07.06.18

15.06.18-12.07.18

13.07.18-23.08.18

24.08.18-16.09.18

17.09.18-30.09.18

DBL- Eco/Street View

UL

2Ad

178

248

287

248

156

DBL- Eco/Street View

UL

2Ad+1ad

222

310

358

310

195

DBL- Eco/Street View

UL

2Ad+1ch(0-1)

178

248

287

248

156

DBL- Eco/Street View

UL

2Ad+1ch(2-11)

178

248

287

248

156

DBL Deluxe

UL

2Ad

196

270

311

270

171

DBL Deluxe

UL

2Ad+1ad

244

337

388

337

214

DBL Deluxe

UL

2Ad+1ch(0-1)

196

270

311

270

171

DBL Deluxe

UL

2Ad+1ch(2-11)

196

270

311

270

171

DBL Superior

UL

2Ad

210

289

332

289

183

DBL Superior

UL

2Ad+1ad

261

361

414

361

229

DBL Superior

UL

2Ad+1ch(0-1)

210

289

332

289

183

DBL Superior

UL

2Ad+1ch(2-11)

210

289

332

289

183

DBL Deluxe SV

UL

2Ad

218

297

341

297

190

DBL Deluxe SV

UL

2Ad+1ad

271

371

427

371

237

DBL Deluxe SV

UL

2Ad+1ch(0-1)

218

297

341

297

190

DBL Deluxe SV

UL

2Ad+1ch(2-11)

218

297

341

297

190

·         Резервации и 50% уплата до 30.04.2018

·         Ценовник со вклучен попуст -30% 
 
Услови за резервација:
·         Цената е изразена во евра,плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€ = 62,00мкд;
·         Ценовникот е валиден за резервации и 50% уплата до 30.04.2018 или до пополнување на места;
·         Легенда : DBL –двокреветна;UL-Ултра се вклучено;AI –се вклучено;HB-полупансион ;BB- ноќевање со појадок ;

 

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype