• PDF

Mallas Hotel 2*+

LETO2018
Јули од 70€ 
 

MALLAS HOTEL 2*+ 

Nea Kalikratia
 

MALLAS HOTEL 2*+ |N.Kalikratia                                                         https://hotelmallas.gr/

Тип на соба

Услуга

Сместување

01.07.18-31.08.18

01.09.18-15.09.18

16.09.18-30.09.18

DBL

BB

2Ad

71

60

57

DBL

BB

2Ad+1ch(0-1)

71

60

57

DBL Superior

BB

2Ad

n/a

73

69

DBL Superior

BB

2Ad+1ch(0-1)

n/a

73

69

Triple Comfort

BB

2Ad+2ch(0-9)

n/a

91

86

Triple Room

BB

2Ad+1ad

86

72

69

Triple Room

BB

2Ad+1ch(2-9)

82

69

66

Triple Superior

BB

2Ad+1ad

n/a

88

82

Triple Superior

BB

2Ad+1ch(2-9)

n/a

85

79

DBL

HB

2Ad

89

78

73

DBL

HB

2Ad+1ch(0-1)

89

78

73

DBL Superior

HB

2Ad

103

89

85

DBL Superior

HB

2Ad+1ch(0-1)

103

89

85

Triple Comfort

HB

2Ad+2ch(0-9)

133

116

111

Triple Room

HB

2Ad+1ad

112

97

91

Triple Room

HB

2Ad+1ch(2-9)

105

91

87

Triple Superior

HB

2Ad+1ad

129

112

106

Triple Superior

HB

2Ad+1ch(2-9)

121

105

99

 

Услови за резервација:
·         Цената се однесува за соба дневно;
·         Резервација се врши исклучиво со уплата на аконтација од мин.30% од вкупниот износ ;
·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1 =62,00мкд;
 
 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype