• PDF

Ammon Zeus 4*+

letobaner
Април/Мај -15% 

AMMON ZEUS 4*+

https://ammon-zeus.gr/ 

·         Ценовник со вклучен -10% попуст за резервации и 50% уплата до 28.02.2019;

·         Плаќањето се врши во денари по курс 1€=62,00мкд;

Минимум престој

 

 

 3

Тип на соба

Услуга

Сместување

27.04.19-20.05.19

Double Deluxe  - Garden View

HB

2Ad

84

Double Deluxe  - Garden View

HB

2Ad+1ad

104

Double Deluxe  - Garden View

HB

2Ad+1ch(0-1)

84

Double Deluxe  - Garden View

HB

2Ad+1ch(2-11)

84

Double Deluxe  - Sea View

HB

2Ad

92

Double Deluxe  - Sea View

HB

2Ad+1ad

115

Double Deluxe  - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-1)

92

Double Deluxe  - Sea View

HB

2Ad+1ch(2-11)

92

Premium Deluxe Room - Garden View

HB

2Ad

97

Premium Deluxe Room - Garden View

HB

2Ad+1ad

120

Premium Deluxe Room - Garden View

HB

2Ad+1ch(0-1)

97

Premium Deluxe Room - Garden View

HB

2Ad+1ch(2-11)

97

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad

182

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad+1ad

182

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

182

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

182

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad+1ch(0-1)

182

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad+1ch(2-11)

182

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad+2ad

182

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad+2ch(0-1)

182

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

182

Suite Deluxe 2 Brooms - Premium/Sea View

HB

2Ad+2ch(2-11)

182

Premium Deluxe Room - Sea View

HB

2Ad

106

Premium Deluxe Room - Sea View

HB

2Ad+1ad

132

Premium Deluxe Room - Sea View

HB

2Ad+1ch(0-1)

106

Premium Deluxe Room - Sea View

HB

2Ad+1ch(2-11)

106

 
Услови за резервација:

·         Цените во табелата се изразени во Евра и се однесуваат за СОБА/Дневно;

·         Туристичка такса 4€/дневно задолжителна и се плаќа во хотел;

·         Легенда : DBL –двокреветна;UL-Ултра се вклучено;AI –се вклучено;HB-полупансион ;BB- ноќевање со појадок ; 
 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype