• PDF

IMPERIAL SKIONI 3*

IMPERIAL SKIONI 3*

Минимум ноќевања 

 1

 1

 1

 1

 1

 1

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

28.04-31.05

01.06-20.06

21.06-15.07

16.07-31.07

01.08-31.08

01.09-30.09

DBLWith Balcony

HB

2Ad

54

83

86

96

108

83

DBLWith Balcony

HB

2Ad+1ch(0-1)

54

83

86

96

108

83

DBLWith Balcony

HB

2Ad+1ch(2-12)

54

83

86

96

108

83

DBLmax 4 pax - With Balcony

HB

2Ad

54

83

86

96

108

83

DBLmax 4 pax - With Balcony

HB

3Ad

74

112

116

129

147

112

DBLmax 4 pax - With Balcony

HB

3Ad+1ch(0-1)

74

112

116

129

147

112

DBLmax 4 pax - With Balcony

HB

3Ad+1ch(2-12)

74

112

116

129

147

112

DBLmax 4 pax - With Balcony

HB

2Ad+1ch(0-1)

54

83

86

96

108

83

DBLmax 4 pax - With Balcony

HB

2Ad+1ch(2-12)

54

83

86

96

108

83

DBLmax 4 pax - With Balcony

HB

2Ad+2ch(0-1)

54

83

86

96

108

83

DBLmax 4 pax - With Balcony

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

54

83

86

96

108

83

DBLmax 4 pax - With Balcony

HB

2Ad+2ch(2-12)

71

107

112

124

141

107

DBLWithout Balcony

HB

2Ad

51

79

83

93

105

79

DBLWithout Balcony

HB

2Ad+1ch(0-1)

51

79

83

93

105

79

DBLmax 3 pax - Without Balcony

HB

2Ad

51

79

83

93

105

79

DBLmax 3 pax - Without Balcony

HB

3Ad

69

107

112

124

141

107

DBLmax 3 pax - Without Balcony

HB

2Ad+1ch(0-1)

51

79

83

93

105

79

DBLmax 3 pax - Without Balcony

HB

2Ad+1ch(2-12)

51

79

83

93

105

79

DBLmax 4 pax - Without Balcony

HB

2Ad

51

79

83

93

105

79

DBLmax 4 pax - Without Balcony

HB

3Ad

69

107

112

124

141

107

DBLmax 4 pax - Without Balcony

HB

3Ad+1ch(0-1)

69

107

112

124

141

107

DBLmax 4 pax - Without Balcony

HB

2Ad+1ch(0-1)

51

79

83

93

105

79

DBLmax 4 pax - Without Balcony

HB

2Ad+1ch(2-12)

51

79

83

93

105

79

DBLmax 4 pax - Without Balcony

HB

2Ad+2ch(0-1)

51

79

83

93

105

79

DBLmax 4 pax - Without Balcony

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

51

79

83

93

105

79

DBLmax 4 pax - Without Balcony

HB

2Ad+2ch(2-12)

67

103

107

120

136

103

Услови за резервација:

·         Цените во табелата се изразени во Евра,за соба на соодветната услуга;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин. 30% од вкупниот износ освен ако не е поинаку наведено;

·         Потврда на резервација во рок од 24часа од уплата на аконтација;

·         Доплата на аранжманот најдоцна 15дена пред терминот на пријавување во капацитетите;

·         За овој ценовник се применуваат Општите услови на патување на ТА Метрополитен Травел;

·         Туристичка такса 0,5-4€ дневно за соба се плаќа на рецепција во хотелот ;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype