• PDF

BELLAGIO BLUE 2*

BELLAGIO BLUE 2* 
Hanioti 

Минимум ноќевања 

 1

 2

 3

 3

 2

 1

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

25.05-14.06

15.06-30.06

01.07-14.07

15.07-20.08

21.08-10.09

11.09-30.09

DBL

BB

2Ad

42

59

70

83

70

59

DBL

BB

2Ad+1ch(0-1)

42

59

70

83

70

59

DBL Superior

BB

2Ad

48

65

76

88

76

65

DBL Superior

BB

2Ad+1ch(0-1)

48

65

76

88

76

65

DBL Superior

BB

2Ad+1ch(2-5)

48

65

76

88

76

65

TRPL

BB

3Ad

70

76

88

105

88

76

QDRPLGround Floor

BB

3Ad+1ch(0-1)

76

83

94

111

94

83

QDRPLGround Floor

BB

3Ad+1ch(2-5)

76

83

94

111

94

83

QDRPLGround Floor

BB

4Ad

76

83

94

111

94

83

QDRPLGround Floor

BB

2Ad+2ch(0-1)

76

83

94

111

94

83

QDRPLGround Floor

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-5)

76

83

94

111

94

83

QDRPLGround Floor

BB

2Ad+2ch(2-5)

76

83

94

111

94

83

Family2 Rooms - Upper Floor

BB

3Ad+1ch(0-1)

83

94

105

116

105

94

Family2 Rooms - Upper Floor

BB

3Ad+1ch(2-5)

83

94

105

116

105

94

Family2 Rooms - Upper Floor

BB

4Ad

83

94

105

116

105

94

Family2 Rooms - Upper Floor

BB

4Ad+1ch(0-1)

83

94

105

116

105

94

Family2 Rooms - Upper Floor

BB

4Ad+1ch(2-5)

83

94

105

116

105

94

 

Услови за резервација:

·         Цените во табелата се изразени во Евра,за соба на соодветната услуга;

·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00 мкд;

·         Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин. 30% од вкупниот износ освен ако не е поинаку наведено;

·         Потврда на резервација во рок од 24часа од уплата на аконтација;

·         Доплата на аранжманот најдоцна 15дена пред терминот на пријавување во капацитетите;

·         За овој ценовник се применуваат Општите услови на патување на ТА Метрополитен Травел;

·         Туристичка такса 0,5-4€ дневно за соба се плаќа на рецепција во хотелот ;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype