БОРОВЕЦ'17/18

ski-mapborovetsweb

БОРОВЕЦ - лежи на северните падини на планината Рила на надморска височина од 1350 метри и има одлична локација, земајќи го предвид фактот што е во непосредна близина на највисокиот планински врв на Балканот, Мусала (2925м) и на само 72 км одалеченост од Софија. Падините околу Боровец се покриени со снежна покривка од преку 1,5 метар во периодот од Ноември до Мај, по што се приметува дека овде зимската сезона трае повеќе од пололвина година. Со околу 40 км ски патеки модерно опремени со сета потребна ски инфраструктура, Боровец претставува одлично место за одмор и забава.

 
FestaWinterRS festachamRS SAMOKOV rila
FESTA WINTER PALACE 5*  FESTA CHAMKORIA 4* SAMOKOV HOTEL 4* RILA HOTEL 4*
 IGLIKARS  lionborovetsrs  janakievRS  RADINASRS
IGLIKA PALACE 4*  LION 4*  YANAKIEV HOTEL 4* RADINA'S WAY 4*
 
ela1 borovets hillsRS
HOTEL ELA 3* BOROVETS HILLS 5*
 

  
 
 
 
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Име на хотелот
FESTA WINTER PALACE 5*
LION HOTEL 4*
RADINA'S WAY 4*
FESTA CHAMKORIA 4*
SAMOKOV 4*
YASTREBATS 4*
HOTEL RILA 4*
BOROVETS HILLS 5*
 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype